Toimiva ilmanvaihto, terve sisäilma

Ilmanvaihtokanavien säännöllinen puhdistus sekä ilmamäärien mittaus ja säätö takaavat laadukkaan sisäilman ja pirteämmän elinympäristön. Hyvä sisäilma on terveellistä sisäilmaa. Toimivalla ilmanvaihdolla ehkäistään myös rakennusten kosteusvaurioita. Omakotitalon koneellinen ilmanvaihto on syytä puhdistaa vähintään 10 vuoden välein ja suodattimet kerran vuodessa.

Ihmiset viettävät enimmän osan ajastaan sisätiloissa, joten laadukkaalla sisäilmalla on merkitystä. Hyvä sisäilma vaikuttaa asumis- ja työskentelytilojen viihtyisyyteen. Hyvällä sisäilmalla on todettu olevan huomattavan suuri vaikutus yleiseen vireystilaan ja unen laatuun. Huonon sisäilman vuoksi voi jopa sairastua. Lue lisää sisäilman vaikutuksista hyvinvointiin Allergia- ja Astmaliiton sivuilta. Allergia- ja Astmaliiton Sisäilmaoppaasta saat vinkkejä ja ohjeita sisäilmaongelmien ehkäisyyn ja ongelmien korjaamiseen kiinteistössäsi.

Toimivalla ilmanvaihdolla ehkäistään myös rakennusten kosteusvaurioita. Kosteusvauriot voivat käydä kalliiksi, joten sisäilmaongelmissa kannattaa kääntyä viipymättä ammattilaisten puoleen. Kaakon nuohous ja ilmastointi on luotettava kumppani kiinteistösi ilmanvaihtokanavien puhdistuksessa ja huollossa.

IV-palvelut:

  • Ilmanvaihtokanavien puhdistus
  • Ilmastointikanavien asennus
  • Ilmamäärien mittaus ja säätö
  • Kanavien sisäpuolinen video- ja digikuvaus
  • Suodattimien vaihto
  • Äänitasomittaus
  • Kanavapinnoitus (villapintojen korjaus)
  • IV-koneiden huolto

Ilmanvaihtolaitteistojen huoltosopimus

Voitte sopia kanssamme myös ilmanvaihtolaitteistojen huoltosopimuksen kaikenkokoisiin kohteisiin. Huoltosopimukseen sisältyy tavallisesti suodattimien vaihto, IV-koneiden puhdistus ja huolto, venttiilien puhdistus ja yleisen toimivuuden tarkistus. Arvioimme huoltovälin ja sen perusteella sovimme asiakkaan kanssa hänelle sopivimman ratkaisun.

Ota yhteyttä ja teemme mielellämme tarjouksen kiinteistönne ilmanvaihdon huoltotöistä! Soita 0400 556 522.