Kotiseutusi tuttu nuohooja

Kaakon nuohous ja ilmastointi on perinteikäs perheyritys kotikulmiltasi. Nuohousalueitamme ovat Kymenlaakso ja Etelä-Karjala. Sukupolvenvaihdoksen myötä Kouvolassa ja muualla Kymenlaaksossa nuohouspalveluista vastaa Kanava & Hormi Oy. Nuohoojamestari Reijo Kääpä jatkaa Kaakon nuohouksen toimintaa Luumäellä ja hänen poikansa Vesa Kääpä puolisonsa kanssa pyörittävät Kanava & Hormia Kouvolassa. Kanava & Hormin nuohoojat työskentelevät myös Luumäellä ja Lappeenrannassa yhteistyössä nuohoojamestari Reijo Käävän kanssa.

Asiakkaidemme hyvinvointi ja asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Nuohoojamestarin valvovan silmän alla kotisi paloturvallisuudesta huolehtivat ammattitaitoiset nuohoojamme. He opastavat teitä mielellään tulisijojen turvallisessa ja ympäristöystävällisessä käytössä. Kotien ja kiinteistöjen paloturvallisuus on meille ylpeyden aihe, ja pidämme huolen, että työntekijöidemme koulutus on ajan tasalla ja työnjälki sen mukaista.

 

Milloin tarvitaan nuohoojaa?

Nuohous tulee suorittaa asuinkiinteistöissä vuosittain ja kesämökeillä kolmen vuoden välein. Nuohouksen yhteydessä nuohooja tarkastaa tulisijojen ja piipun päiden kunnon. Mikäli koet, että tulisija savuttaa, ei vedä tai muuten oireilee, ota yhteyttä nuohoojaan pikimmiten. Piirinuohousjärjestelmän päättymisen myötä kiinteistön omistaja vastaa nuohouksen tilaamisesta itse. Jos olet kanta-asiakkaamme, otamme Sinuun myös yhteyttä, kun nuohoojamme liikkuu alueella, niin saadaan kaikille taloudellisin nuohousaika sovittua.

 

Nuohouksen hinta

Nuohouksen hinta määräytyy kohteessa olevan työmäärän sekä mahdollisten matkakustannusten mukaan. Kanava & Hormin hinnaston löydät täältä.

 

Mitä ottaa huomioon, kun nuohooja tulee nuohoamaan:

  • Olethan kotona sovittuun aikaan.
  • Varaa vanhoja sanomalehtiä sotkun välttämiseksi.
  • Katsothan, että tulisijoille on esteetön pääsy ja tulisijoissa ei ole kuumia hiiliä.
  • Tarkistathan, että katolle vie kunnolliset, turvallisuusmääräykset täyttävät tikkaat ja katolla on kävelysillat tai kattomateriaalista riippuen muu vastaava. Huom! Nuohoojiemme on turvallisuussyistä kieltäydyttävä kiipeämästä huonosti kiinnitetyille tai muuten vaarallisen oloisille tikkaille.
  • Varaa tuhkille kannellinen metalliastia tai muu sopiva säilytysastia.
  • Nuohoojaa saa ruokkia ja sille saa juottaa kahvia.
Tilaa nuohous Luumäelle numerosta 0500 556 522 tai 010 338 6400 ja Kouvolaan, muualle Kymenlaaksoon ja Lappeenrantaan numerosta 010 338 6400.

Vastaa